Uitnodiging: Exclusieve preview Audi E-tron

De Audi e-tron is Audi’s eerste volledig elektrisch aangedreven productiemodel. De grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan 400 km* en beleefde zijn wereldpremière vorige week in San Francisco. Muntstad nodigt u graag persoonlijk uit voor de preview in Nederland op donderdag 11 oktober aanstaande.


Of hij nou stil staat of rijdt: de Audi e-tron is altijd spannend om te zien. Tal van accenten, waaronder de lichtgrijze singleframe grille, verwijzen stuk voor stuk naar de hoogvoltage-technologie die voor een bijzondere rijervaring zorgt. De SUV wordt aangedreven door twee krachtige elektromotoren, die lokaal CO2-neutraal en vrijwel geruisloos zijn. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie quattro, zorgt voor optimale tractie en dynamiek. Het quattro-

Muntstad nodigt u graag uit om als een van de eersten kennis te maken met de Audi e-tron. De Exclusieve Preview vindt plaats op donderdag 11 oktober tussen 16:00 en 21:00 uur bij Muntstad Audi Zeist.

Electric has gone Audi.
De eerste volledig elektrische Audi is gearriveerd en is te zien bij Muntstad in de showroom. Dankzij vooruitstrevende technologie is de accu bij een high-power laadpunt binnen een half uur weer 80% opgeladen. Meld u aan voor deze Exclusieve Preview en waan uzelf in een nieuw tijdperk met het volledig nieuwe digitale display en de unieke virtuele buitenspiegels. Uiteraard is uw introducé ook van harte welkom.

Aanmelden kan hier.