Buurten opent derde vestiging

Het restaurant Buurten opent een derde vestiging in Utrecht. Na Buurten in Oost aan de Burgemeester Reigerstraat en Buurten in de Fabriek aan de Kanaalweg, komt er ook een Buurten in Leidsche Rijn Centrum: Buurten in de Bieb.
In april 2019 moet de nieuwe Buurten aan het Brusselplein open zijn. Het restaurant komt in het pand te zitten samen met de bibliotheek. 

 

Erik Derksen, eigenaar van Buurten, vertelt: “Het wordt het bekende concept van Buurten, maar we kijken natuurlijk wel waar behoefte aan is in deze wijk. Er zal dus iets kunnen wijzigen aan openingstijden.”Doorsamen met de bibliotheek in het pand te zitten is er ook een nauwe samenwerking tussen de partijen. “In de Cereolfabriek zijn we vooral goede buren, maar in Leidsche Rijn is de samenwerking intensiever. Wij zullen de catering verzorgen voor evenementen in de bibliotheek en een pleisterplaats zijn voor bezoekers.”Derksenis vooral trots op de plek van de nieuwste vestiging. “Bij beide restaurants hebben we een groot terras en dat zal hier ook het geval zijn. Het pand aan het Brusselplein wordt ook gewoon erg mooi.”

Bron: DUIC.nl