Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Nieuws

 • Overwerken loont, of niet?

  01 oktober 2018
  Eén op de drie Nederlanders werkt geregeld meer uren dan waarvoor hij is aangenomen. Soms vrijwillig, soms in opdracht van de baas. Is het werk niet beter te verdelen? Of kunnen de nog altijd 354.000 werklozen uitkomst bieden?Wie ’s avonds langs de Amsterdamse Zuidas rijdt, het zakendistrict waar grote advocatenkantoren en hoofdkantoren van banken staan, ziet in de torenhoge gebouwen steevast licht branden. 
 • Feestelijke start NFF

  28 september 2018
  De 38e editie van het Nederlands Film Festival is donderdagavond, 27 september, van start gegaan met de openingsfilm 'Niemand in de Stad' van Michiel van Erp. Bekende acteurs, actrices en filmmakers kwamen naar de Stadsschouwburg om het speelfilmdebuut van de documentairemaker te bewonderen.
 • Uitnodiging: Exclusieve preview Audi E-tron

  28 september 2018
  De Audi e-tron is Audi’s eerste volledig elektrisch aangedreven productiemodel. De grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan 400 km* en beleefde zijn wereldpremière vorige week in San Francisco. Muntstad nodigt u graag persoonlijk uit voor de preview in Nederland op donderdag 11 oktober aanstaande.
 • Buurten opent derde vestiging

  28 september 2018
  Het restaurant Buurten opent een derde vestiging in Utrecht. Na Buurten in Oost aan de Burgemeester Reigerstraat en Buurten in de Fabriek aan de Kanaalweg, komt er ook een Buurten in Leidsche Rijn Centrum: Buurten in de Bieb.In april 2019 moet de nieuwe Buurten aan het Brusselplein open zijn. Het restaurant komt in het pand te zitten samen met de bibliotheek. 
 • Euromaster vestigt zich op Het Klooster

  28 september 2018
  Euromaster vestigt zich met ingang van juni 2019 met een nieuw bedrijfspand op Het Klooster in Nieuwegein. Op woensdag 26 september tekende bouwbedrijf Klompenburg Bouw voor de aankoop van een kavel van bijna 2.500 m2. De extra vestiging van Euromaster is bestemd voor banden van zware voertuigen, waaronder vrachtwagens, industriële- en landbouwvoertuigen.

Partners

securitas muntstad welkom  antonius  RTVUtrechtReclame 150x100

 

advocaten in de praktijk HetOndernemersbelang jinc begeer tribes