7 januari: Kick off InnerCircle

Op dinsdag 7 januari trappen we InnerCircle 2020 af. Iedereen die interesse heeft om deel te nemen, is om 16.00 uur welkom. We maken kennis met elkaar en met het concept. We geven kort aan wat we gaan doen en we gaan (minimaal) twee groepen formuleren. Mocht je dus voorkeur hebben, dan kun je dit op 7 januari (subtiel) kenbaar maken. 

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, bij elkaar komt. We gaan voor elkaar en met elkaar aan de slag. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van het ondernemerschap. Vertrouwen is hierin het toverwoord. Wij gaan op een leuke en informele manier elkaar leren kennen, uw individuele situatie als ondernemer bekijken, maar ook inhoudelijke thema’s bespreken. Elkaar verder willen helpen, dat is de essentie van een InnerCircle. 

In 2020 is de InnerCircle inbegrepen in het lidmaatschap. Bewust! Deze manier van netwerken is uniek. Daarnaast levert het vele tips op om je als ondernemer of ambitieuze manager verder te ontwikkelen. We starten in februari met een groep op woensdag en met een groep op donderdag.. Let wel: om maximaal resultaat en rendement uit de InnerCircle te halen, is aanwezigheid verplicht. 

Groep A
Deze groep komt elke eerste woensdag van de maand bij elkaar tussen 16.00 en 18.00 uur. Concreet zijn dit de data voor 2020: 
Woensdag 5 februari
Woensdag 4 maart
Woensdag 1 april
Woensdag 13 mei
Woensdag 10 juni
Woensdag 1 juli
Woensdag 2 september
Woensdag 7 oktober
Woensdag 4 november
Woensdag 2 december


Groep B
Deze groep komt elke eerste donderdag van de maand bij elkaar tussen 12.30 en 14.30 uur. Concreet zijn dit de data voor 2020:
Donderdag 6 februari
Donderdag 5 maart
Donderdag 2 april
Donderdag 14 mei
Donderdag 11 juni
Donderdag 2 juli
Donderdag 3 september
Donderdag 1 oktober
Donderdag 5 november
Donderdag 3 december

Aanmelden voor de aftrap InnerCircle kan nu! Als niet-lid ben je welkom op 7 januari om te kijken of dit wat voor je is. Een lidmaatschap van Utrecht 4Business is bij deelname wel verplicht. 

Kick off - InnerCircle
 1. IK wil me graag aanmelden voor:
  Ongeldige invoer
 2. Bedrijfsnaam:
  Ongeldige invoer
 3. Voornaam
  Ongeldige invoer
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. E-mailadres
  Ongeldige invoer
 6. Uw keuze
  Ongeldige invoer
 7. Totaal
  € 0.00
 8. Kies betalingsmethode