• Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter

24 januari: Nieuwjaarsborrel

Op donderdag 24 januari organiseren wij, samen met Pieter Bas Schrieken en Eugene Kuisch, een Nieuwjaarsborrel. Na de oliebollen en appelflappen is het weer tijd om de draad op te pakken. In vele gevallen is het (boek)jaar weer begonnen en staat de teller op nul. Ideeën gesmeed en plannen gemaakt om weer fris en fruitig aan de gang te gaan. U bent tussen 17.00 en 19.00 uur welkom in Sociëteit de Vereeniging aan de Mariaplaats voor de aftrap van het nieuwe jaar.

Met deze Nieuwjaarsborrel, met tientallen andere ondernemers, gaat ons jaar weer officieel van start. We organiseren een gezellig samenzijn waarbij ook niet-leden van de partij zijn. Wij bedenken wel weer iets om ons als groep te onderscheiden. Natuurlijk draait het om het ontmoeten van andere mensen. Deze borrel is gratis voor leden. U kunt zich hieronder aanmelden.

Diner
Na 19.00 uur gaan we in een klein gezelschap nog wat eten. Tijdens het diner staan uw plannen voor 2019, en die van de mede-deelnemers, centraal. Wilt u uw plannen vertellen, uw pitch oefenen, of uw hernieuwde propositie delen voor feedback, dan bent u van harte welkom om aan te sluiten. Insteek hierbij is brainstormen, delen en elkaar (verder) helpen. De kosten voor het diner zijn € 39,- per persoon.


Nieuwjaarsborrel
 1. IK wil me graag aanmelden voor:
  Ongeldige invoer
 2. Bedrijfsnaam:
  Ongeldige invoer
 3. Voornaam
  Ongeldige invoer
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Adres
  Ongeldige invoer
 6. Postcode
  Ongeldige invoer
 7. Woonplaats
  Ongeldige invoer
 8. E-mailadres
  Ongeldige invoer
 9. Uw keuze
  Ongeldige invoer
 10. Totaal
  € 0.00
 11. Kies betalingsmethode