• Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter

1 februari: Brainstorm Sessie

Tijdens de Brainstorm Sessie kunt u met andere ondernemers brainstormen over een onderwerp, een zakelijke uitdaging of een probleem die u zelf niet kunt tackelen. Vooraf kunt u, en alle overige aanwezigen, een onderwerp op de agenda zetten. De organisatie kiest vier onderwerpen uit die op deze ochtend besproken worden. In groepjes van vier kunt u brainstormen, ervaringen delen, en (on)mogelijkheden bespreken. Op vrijdag 1 februari organiseren we weer een actieve sessie. Kom ook!

Het programma:
09.00  Inloop
09.15  Voorstelronde
09.30  Start Brainstorm
10.30  Einde programma

Zo geeft u de ene keer en ontvangt u de volgende keer. Het ideale doel is een "vaste" groep van ondernemers te krijgen die inderdaad een keer per jaar zelf een onderwerp mogen aandragen. Natuurlijk is input die anderen geven essentieel voor het slagen van dit evenement.

Brainstorm Breakfast wordt vier keer per jaar georganiseerd van 9.00 tot 10.30 uur. We komen bij Down Under bij elkaar. Als member van Utrecht 4Business bent u gratis welkom. Koffie, thee en wat lekkers zijn dan inbegrepen. Niet-leden betalen 25,- EUR en zijn alleen welkom als er plek "over" is. U wordt hierover geïnformeerd.

In het opmerkingenveld kunt u uw vraagstuk plaatsen. U mag ook een mail sturen naar info@utrecht4business.nl

Brainstorm Sessie 1 februari
 1. IK wil me graag aanmelden voor:
  Ongeldige invoer
 2. Bedrijfsnaam:
  Ongeldige invoer
 3. Voornaam
  Ongeldige invoer
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Adres
  Ongeldige invoer
 6. Postcode
  Ongeldige invoer
 7. Woonplaats
  Ongeldige invoer
 8. E-mailadres
  Ongeldige invoer
 9. Uw keuze
  Ongeldige invoer
 10. Totaal
  € 0.00
 11. Kies betalingsmethode