21 juni: BonAppetito - Vrijmibo

Op vrijdag 21 juni organiseren wij een vrijdagmiddagborrel op BonAppetito Houten. Een gezellige borrel op het leukste food & festival van de regio. Twintig foodtrucks bekleden het weekend van 21, 22 en 23 juni het Imkerspark in Houten. Qua borrel zijn wij erbij met (live) muziek, sfeer en gezelligheid. Als lid van Utrecht 4Business bent u vanaf 17.00 uur welkom bij de bar van het Proeflokaal.. 

Lees meer

2 juli: maak je comeback

Eigen baas zijn, doen wat je leuk vindt en geld verdienen zijn veelgehoorde drijfveren om een eigen bedrijf te starten. En natuurlijk is dat ook zo. Maar soms komt er “iets” op je pad, waardoor jouw werk niet meer zo leuk is, waardoor de energie die je kreeg niet meer komt en de kar die je jaren trok, aan jou trekt. Op dinsdag 2 juli organiseren wij een sessie over “maak je comeback” waarbij je tools krijgt om tegenslagen om te zetten in nieuwe kansen. Centraal in deze sessie staat het verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen.

Lees meer

10 juli: Walk & Talk XL

Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling. Het heeft schitterende plekjes, mooie grachten en unieke gebouwen. Tijdens de walk & talk XL op woensdag 10 juli laten wij u de highlights van Utrecht zien. Wij  bezoeken diverse aansprekende gebouwen of plekjes en gaan lekker eten en drinken onderweg. Natuurlijk staat het netwerken tijdens de wandeling centraal. We verdelen de totale groep op. U leert uw eigen groep goed kennen. Daarnaast treft u op een leuke en ludieke manier de andere groepjes. Natuurlijk sluiten we met de hele groep af met een borrel.

Lees meer