• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

24 januari: Nieuwjaarsborrel

Op donderdag 24 januari organiseren wij, samen met Pieter Bas Schrieken en Eugene Kuisch, een Nieuwjaarsborrel. Na de oliebollen en appelflappen is het weer tijd om de draad op te pakken. In vele gevallen is het (boek)jaar weer begonnen en staat de teller op nul. Ideeën gesmeed en plannen gemaakt om weer fris en fruitig aan de gang te gaan. U bent tussen 17.00 en 19.00 uur welkom in Sociëteit de Vereeniging aan de Mariaplaats voor de aftrap van het nieuwe jaar.

Lees meer

1 februari: Brainstorm Sessie

Tijdens de Brainstorm Sessie kunt u met andere ondernemers brainstormen over een onderwerp, een zakelijke uitdaging of een probleem die u zelf niet kunt tackelen. Vooraf kunt u, en alle overige aanwezigen, een onderwerp op de agenda zetten. De organisatie kiest vier onderwerpen uit die op deze ochtend besproken worden. In groepjes van vier kunt u brainstormen, ervaringen delen, en (on)mogelijkheden bespreken. Op vrijdag 1 februari organiseren we weer een actieve sessie. Kom ook!

Lees meer

13 februari: Utrechts Energie Event 2019

De stad Utrecht is groen en heeft hoge ambities als het gaat over duurzaamheid, energie en klimaatontwikkelingen. Tijdens het Utrechts Energie Event praten we u graag bij over de meest recente ontwikkelingen en resultaten. Meteorologe en televiesiepresentatrice Helga van Leur is de hoofdgast van deze middag. Zij geeft een lezing over de klimaatontwikkelingen en de noodzaak van de energietransitie. Energiefonds Utrecht heeft als maatschappelijk fonds het afgelopen jaar duurzame energieambities van diverse bedrijven en instellingen in de provincie Utrecht gefinancierd. Zij zijn trots op de mooie resultaten die ze op woensdag 13 februari 2019 graag met u delen.

Lees meer

21 juni: BonAppetito - Vrijmibo

Op vrijdag 21 juni organiseren wij een vrijdagmiddagborrel op BonAppetito Houten. Een gezellige borrel op het leukste food & festival van de regio. Achttien foodtrucks bekleden het weekend van 21, 22 en 23 juni het Imkerspark in Houten. Qua borrel zijn wij erbij met (live) muziek, sfeer en gezelligheid. Bent u ondernemer, directeur of manager en geïnteresseerd om uw netwerk uit te bouwen, dan bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom bij de bar van het Proeflokaal. Als lid van Utrecht 4Business ontvangt u de eerste drankjes van ons. Na 19.00 uur kunt u uw drankjes zelf afrekenen. 

Lees meer

10 juli: Walk & Talk XL

Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling. Het heeft schitterende plekjes, mooie grachten en unieke gebouwen. Tijdens de walk & talk XL op woensdag 10 juli laten wij u de highlights van Utrecht zien. Wij  bezoeken diverse aansprekende gebouwen of plekjes en gaan lekker eten en drinken onderweg. Natuurlijk staat het netwerken tijdens de wandeling centraal. We verdelen de totale groep op. U leert uw eigen groep goed kennen. Daarnaast treft u op een leuke en ludieke manier de andere groepjes. Natuurlijk sluiten we met de hele groep af met een borrel.

Lees meer